Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Nis procesi zyrtar i regjistrimeve të studentëve në Universitetin Bujqësor të Tiranës për fituesit e raundit të parë për vitin akademik 2022-2023.

Po ngarkohet Veprimtari
  • This veprimtari has passed.

02

Sht

Nis procesi zyrtar i regjistrimeve të studentëve në Universitetin Bujqësor të Tiranës për fituesit e raundit të parë për vitin akademik 2022-2023.

2 Shtator @ 8:00 am - 5:00 pm

Në ambientet e Universitetit janë vendosur stendat e 5 fakulteteve ku studentët kanë mundësinë të plotësojnë formularin e regjistrimit për tu bërë pjesë e UBT.
🔹Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit
🔹Fakulteti i Ekonomisë dhe Agrobiznesit
🔹Fakulteti i Mjekësisë Veterinare
🔹Fakulteti i Bioteknologjisë dhe Ushqimit
🔹Fakulteti i Shkencave Pyjore

Ftojmë të gjithë studentët të paraqiten në UBT nga datat 02-15 shtator për regjistrimet e raundit të parë.
Dyert janë të hapura për të gjithë ju që dëshironi të zgjidhni një nga programet që ofron UBT për formimin tuaj profesional dhe për të ardhmen tuaj.
Ju mirëpresim!

Event Details

Date: 2 Shtator @ 8:00 am - 5:00 pm
Time: 8:00 am - 5:00 pm