Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Nis konferenca ndërkombëtare “UNIVERSITETET E SË ARDHMES”

Po ngarkohet Veprimtari
  • This veprimtari has passed.

01

Dhj

Nis konferenca ndërkombëtare “UNIVERSITETET E SË ARDHMES”

2021-12-01
Krijimi i 4 zyrave të reja të transferimit të teknologjisë në universitetet e Tiranës, Durrësit, Vlorës dhe Korçës për promovimin e inovacionit dhe punës së të rinjve: Pronësia intelektuale, bashkëpunimi kërkimi shkencor-ndërmarrje, SPIN OFF-e dhe STARTUP-se.
Të pranishëm rektorë të 4 universiteteve shqiptare dhe italiane, përfaqësues të diplomacisë italiane në vend, zv/ministra, pedagoge/ë e të tjerë
.