Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Kryeministri dhe Rektori i UBT në Vjenë. Synohet lidhja strategjike e Universitetit Bujqësor me atë austriak “BOKU”

Po ngarkohet Veprimtari
  • This veprimtari has passed.

24

Gus

Kryeministri dhe Rektori i UBT në Vjenë. Synohet lidhja strategjike e Universitetit Bujqësor me atë austriak “BOKU”

2021-08-24 @ 8:00 am - 5:00 pm