Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Dita Akademike e Universitetit Bujqësor të Tiranës

Po ngarkohet Veprimtari
  • This veprimtari has passed.

02

Nën

Dita Akademike e Universitetit Bujqësor të Tiranës

2 Nëntor @ 8:00 am - 5:00 pm

Kjo është një ditë shumë e rëndësishme për Universitetin Bujqësor të Tiranës pasi në këtë ditë feston shumë suksese të punës së tij ndër vite.

1641 studentë të këtij Universiteti morën në duart e tyre diplomën e UBT, një diplomë që dëshmon aftësite dhe arritjet e tyre profesionale jo vetëm në Shqipëri por edhe jashtë saj.

Nga ana tjetër, kjo ditë është akoma më e rëndësishme për UBT pasi pikërisht sot ai feston ditëlindjen e tij të 71( të shtatëdhjetë e një).

Certifikata Mirënjohje u shpërndanë për disa nga profesorët që kanë dhënë një kontribut të rëndësishëm në këtë Universitet.

Po ashtu, në këtë ditë iu urua mirëseardhja 62 doktorantëve, të cilët ishin të shpërndarë nëpër botë në universitetet homologe për të punuar një pjesë të diplomës të tyre.

Shumë suksese të gjithëve dhe faleminderit që keni zgjedhur UBT.

Ju ia dolët, ne ia dolëm të gjithë së bashku.