Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

☘️☘️Në ambjentet e kampusit të Universitetit Bujqësor të Tiranës u zhvillua “PANAIRI I KARRIERËS”, panairi i shtatë i këtij lloji që organizon Universiteti.🙌🏻

Po ngarkohet Veprimtari
  • This veprimtari has passed.

09

Qer

☘️☘️Në ambjentet e kampusit të Universitetit Bujqësor të Tiranës u zhvillua “PANAIRI I KARRIERËS”, panairi i shtatë i këtij lloji që organizon Universiteti.🙌🏻

9 Qershor @ 8:00 am - 5:00 pm

⚜️⚜️Të pranishëm ishin dhjetra biznese që operojnë në fusha të ndryshme në vend, ishin studentë e të diplomuar të UBT dhe disa figura të njohura si Marin Mema dhe Sokol Avxhiu🤩🤩

🟡🟠Panairi gjeneroi mundësi të shumta kontaktesh mes studentëve, institucioneve publike dhe bizneseve.

🤝🏼U nënshkruan edhe dy marrëveshje të rëndësishme bashkëpunimi mes Universitetit dhe biznesit Austria Praemix e Azgroup, në kuadër të përfshirjes së studentëve pranë këtyre bizneseve🙌🏻

🔸🔹Rektori i UBT Prof. Dr. Fatbardh Sallaku me anë të një fjalimi uroi mirëseardhjen të gjithë pjesëmarrësve dhe së bashku me stafin e tij vizitoi çdo stendë, ku tregoi fleksibilitetin e institucionit për bashkëpunime të ndryshme mes palëve🍀