Designed and built with care, filled with creative elements

Top

Latest Past Veprimtari

Rektori i Universitetit Bujqësor të Tiranës, Prof. Dr. Fatbardh Sallaku dhe Zv. Rektorja për Shkencën dhe Projektet, Prof. Dr. Erinda Lika morën pjesë në Takimin Kombëtar me temë “Produkte agro-blegtorale shqiptare pa mbetje-garanci për shëndetin e konsumatorëve dhe eksportin e tyre”.

Ky takim vjen në kuadër të një bashkëpunimi të ngushtë mes Fakultetit të Mjekësisë Veterinare, Urdhrit Profesional të Mjekut Veterinar Shqiptar dhe Autoritetit Kombëtar të Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve. Qëllimi i këtij takimi ka të bëje me vlerësimin e […]

Në Universitetin Bujqësor të Tiranës u zhvillua një workshop në kuadër të projektit “Incremento dei servizi ecosistemici atraverso la condivisione di approcci metodologici per la gestione sostenible delle citta.

 Green frames for sustainable and hopeful cities”, Rajoni i Puglias. Qëllimi i projektit ka të bëjë me zbatimin dhe aplikimin e praktikave të qëndrueshme urbane, të fokusuara te menaxhimi i duhur i trashëgimisë së gjelbër urbane, që synojnë rritjen e […]