Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Ervin Shishmani

Edukimi

Master Shkencor në Bioteknologji Industriale, Universiteti i Pavias, Pavia (Italy), 2015

Bachelor në Bioteknologji Universiteti i Pavias, Pavia (Italy), 2012

Lendet:

Biologji dhe Mikrobiologji, Mikrobiologji e përgjithshme, Nutrigjenomikë

Interesat kërkimore

Ndërveprimet midis gjeneve dhe komponentëve bioaktive të ushqimeve në perpjekje për realizimin e dietave të personalizuara

Titulli :

Asistent lektor

 

Departamenti:

Shkencat e Ushqimit dhe të Bioteknologjisë

 

Ndertesa:

Fakulteti i Bioteknologjisë

Zyra:

108

Tel:

0675181798

Email:

eshishmani@ubt.edu.al