Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Erinda Lika

Fakulteti i Mjekësisë Veterinare
Pergjegjesi i departamentit
Grupet Mësimore Kërkimore
Stafi Ndihmës Akademik

Edukimi

Profesor i Associuar                                                                                       2013

PhD, Mjekesi Veterinare, Universiteti Bujqesor i Tiranes,                           2009

Studimet “Master ne Veterinari”, Universiteti Bujqesor i Tiranes, Tirane,   2006

Diploma në “Mjekesi Veterinare”, Universiteti Bujqesor i Tiranes, Tirane , 2004

 

Lendet: Farmakologji Veterinare, Oftalmologji Veterinare, Anesteziologji Veterinare.

Interesat kërkimore. Farmakologji Veterinare, Rezistence antimikrobike dhe antihelmintike, Oftalmologji Veterinare.

TITULLI. Lektor

 

DEPARTAMENTI

Dep. Moduleve Paraklinike

 

NDERTESA

Godina A, FMV

Zyra

QTP

 

TELEFONI

0689019105

EMAIL

elika@ubt.edu.al