Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Enstela Vokshi

Fakulteti i Mjekësisë Veterinare
Pergjegjesi i departamentit
Grupet Mësimore Kërkimore
Stafi Ndihmës Akademik

Edukimi

  1. D.med. vet, Veterinary Faculty, Ludwig-Maximilians-University Munich,Munich, 2016

Master në Mjekesi Veterinare, Universiteti Bujqesor i Tiranes, Tirane, 2008

Fakulteti i Mjekesise Veterinare, Universiteti Bujqesor i Tiranes, Tirane , 2006

 

Lendet:

Dermatologji Veterinare, Metodologji Shkencore dhe Shkrim Akademik.

Interesat kërkimore

Parazitologji e kafsheve te shoqerimit, Semundjet e kafsheve te shoqerimit, Dermatologji Veterinare.

TITULLI

Lektor

 

DEPARTAMENTI

Lendeve Paraklinike

 

NDERTESA

Godina Kryesore e FMV

Zyra

 

TELEFONI

0682680159

 

EMAIL

evokshi@ubt.edu.al