Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Enkeleda Berberi

 

 

 

Edukimi

PhD “Shkencat dhe Bioteknologjia Ushqimore”, Universiteti Bujqësor i Tiranës, 2015

Master Shkencor “Biologji qelizore dhe Molekulare”, Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Tiranë, 2010

Bachelor në Biologj, Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Tiranë, 2006

Lendet:

Biologji/Biologji Molekulare,

Biologji/Gjenetikë

Kontrolli dhe gjurmuesmëria e ushqimeve me teknikat e biologjisë molekulare

Interesat kërkimore

Siguria ushqimore: Izolimi dhe dedektimi i patogjeneve mikrobial, viralë kryesisht tek peshqit dhe produktet e tjera ushqimore me origjinë detare me anë të teknikave të biologjisë molekulare, PCR, qRT-PCR, nestedPCR etj.

Titulli :

Lektor

 

Departamenti:

Shkencat e Ushqimit dhe Bioteknologjisë

 

Ndertesa:

Godina FBU

Zyra:

 

Tel:

+355693022163

Email:

eberberi@ubt.edu.al