Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Instituti i Gjuhëve të Huaja

APTIS
Regjistrimet për testin APTIS
Data e aplikimit për testin APTIS
Këndi Gjerman

Instituti i Gjuhëve të Huaja

APTIS

Aptis General Test” i gjuhës angleze është tashmë i mundur të administrohet jo vetëm për  studente/ë e UBT-së,  por edhe për studentë të universiteteve të tjera, që dëshirojnë të vazhdojnë studimet e nivelit të dytë dhe të tretë. Testi APTIS  është i hapur për këdo tjetër që dëshiron të testojë njohuritë e tij/saj në gjuhën angleze kundrejt lëshimit të një certifikate zyrtare.  Aptis jep rezultate të sakta, të shpejta dhe të besueshme për nivelin e anglishtes dhe teston aftësitë e gjuhës angleze si të folurit, shkrimin, leximin dhe dëgjimin.

 

Regjistrimet për testin APTIS

Pranë UBT-se kanë filluar regjistrimet për dhenien e testit “Aptis”, test i çertifikuar i gjuhës angleze.

Provimi zhvillohet dy here ne muaj dhe administrohet në ambientet e Universitetit Bujqësor të Tiranës, godina – A e Fakultetit të Ekonomisë dhe Agrobiznesit.

Datat e aplikimit për testin APTIS

 

Këndi Gjerman

Pranë Departamentit të Gjuhëve të Huaja në ambientet e Fakultetit të Ekonomisë dhe Agrobiznesit është hapur “German Corner”, e cila do të vihet në shërbim të studentëve të kampusit universitar UBT, të cilët dëshirojnë të mësojnë gjuhën gjermane. Ky kënd u mundësua me mbështetjen e Goethe-Zentrum Tirana, pjesë e rrjetit ndërkombëtar të Instituteve Gëte dhe ka mision nxitjen dhe zhvillimin e bashkëpunimit gjuhësor dhe kulturor ndërmjet Gjermanisë dhe Shqipërisë.

Kontakt

Agime Kërcuku
Cel: 0672022295
Email: akercuku@ubt.edu.al