Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Zv. Dekani Edmond Hala

 

 

 

Edukimi

2008: PhD, Universitetit Bujqësor të Tiranës
1998: Mjek Veterinar, Universitetit Bujqësor të Tiranës

Lendet:

Riprodhimi i Peshqve dhe Prodhimi Larvor

Higjiena dhe parandalimi I Semundjeve

Akuariologjia

Teknikat e Prodhimit te Llojeve te reja ne Akuakulture

Interesat kërkimore

Manipulimet ambientale me rezultate ne riprodhim; Vleresimi i reservave peshkore; Iktiopatologjia

Titulli

Profesor i asociuar

 

Departamenti

Departamenti i Akuakultures dhe Peshkimit

 

Ndertesa

Godina e Zooteknise

 

Zyra

Nr 304

 

E-mail:

hiedmo@ubt.edu.al