Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

News

In the framework of the Erasmus + International Credit Mobility project, between the University of Tuscia in Viterbo, Italy and the Agricultural University of Tirana, the call for applications for student exchange is announced, for the year 2021-2022. To become part

Universiteti Bujqësor i Tiranës inauguroi zyrën e Projekteve, një tjetër mundësi e ideuar dhe projektuar në dobi të studentëve të këtij universiteti shumë të rëndësishëm por edhe stafit akademik të këtij institucioni i cili vazhdimisht punon në drejtim të rritjes