Designed and built with care, filled with creative elements

Top

a a a a Mëso më Shumë Misioni i UBT UBT ka për mision edukimin profesional dhe kërkimin shkencor. Misioni i UBT lidhet me formimin bujqësor... a a a a Mëso më Shumë Programet e Studimit UBT është një nga universitetet më të vlerësuara në vendin tonë me një gamë të gjerë programesh studimi... a a Mëso më Shumë Doktoraturë në UBT UBT është një qendër unike e arsimit të lartë në Shqipëri konsideruar fushat e studimit të cilat ajo mbulon... a a Mëso më Shumë Instituti i Gjuhëve të Huaja Aptis General Test i gjuhës angleze është tashmë i mundur të administrohet jo vetëm për studente/ë e UBT-së... a a Mëso më Shumë Kampusi UBT UBT është një qendër unike e arsimit të lartë në Shqipëri konsideruar fushat e studimit të cilat ajo mbulon... a Mëso më Shumë Senati Akademik Senati është organi më i lartë kolegjial akademik, përgjegjës për përmbushjen e misionit të UBT-së ... a a Mëso më Shumë Rankimi në Web UBT rankohet në vend të parë ndër 35 Universitete Publike Dhe Jo Publike vë vendin tonë...

Study Programs

Information

MEDIA

TIMETABLE

NEWS

NEWSLETTER

Events in AUT

AUT TODAY

47370

Success Stories

452

Excellent Pedagogues

100+

Scheduled Activities

23

Departments

We are Social