Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Alma Ahmeti

Edukimi

Prof. asoc. Universiteti Bujqesor i Tiranes, 2015

PhD, Agrometeorologji, Universiteti Bujqesor i Tiranes, 2009

Diplome e integruar ne Fizike, Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Dega Fizike 5-vjecare Tirane , 1998

Lendet:

Fizike, Biofizike, Meteorologji

Interesat kërkimore

Agrometeorologji, Bioklimatologji

Titulli :

Prof. Asoc

 

Departamenti:

Fizikes dhe Shkencave te Aplikuara

 

Ndertesa:

Godina  FSHP

Zyra:

Zyra 213

Tel:

 

Email:

aahmeti@ubt.edu.al