Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Elton Basha

Edukimi

Master Teknologji dhe Bioteknologji Ushqimore, Universitá Degli Studi di Perugia, Perugia, Itali, 2013.

Bachelor Shkenca dhe Teknologji Agro-Ushqimore, Universitá Degli Studi di Perugia, Perugia, Itali, 2011.

Lendet:

Prodhimi i Birrës dhe Majave Industriale, Ushqimet e Fermentuara, Enologjia I, Vlerësimi

Sensorial i Ushqimeve.

Interesat kërkimore

Potenciali enologjik i varieteteve autoktone shqiptare të rushit. Profilizimi organo-shqisor i vajrave të virgjër të ullirit nga varietete autoktone shqiptare. Përdorimi i vajrave esencial nga Bimë Mjekësore Aromatike shqiptare, të integruar në sisteme nano-kapsulimi, si antimikrobikë natyral në ushqime.

Titulli :

Asistent lektor

 

Departamenti:

Teknologjisë Agroushqimore

 

Ndertesa:

Godina E, FBU.

Zyra:

 

Tel:

 

Email:

ebasha@ubt.edu.al