Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Dritan Ajdinaj

Edukimi

PhD, Teknologji Druri, Universiteti Bujqësor i Tiranës, 2006

Master Shkencor në Teknologji Druri, Universiteti Bujqësor i Tiranës, Tiranë, 2002

Bachelor në Inxhinieri Përpunim Druri, Universiteti Bujqësor i Tiranës, Tiranë, 1995

Lendet:

Prodhimi i lëndës së sharruar, Prodhime gjysëm fabrikate druri, Materiale inxhinierike me bazë druri, Përpunimi parësor i drurit, Analiza e ciklit të jetës së produkteve prej druri

Interesat kërkimore

Përpunimi mekanik i drurit, Modifikimi i drurit, Ngjitja e drurit, Analiza e ciklit të jetës, Kontrolli cilësor dhe çertifikimi

Titulli :

Lektor, Profesor i asociuar

 

Departamenti:

Industri Druri

 

Ndertesa:

Godina FSHP

 

Zyra:

Zyra 209

Tel:

+355682097866

Email:

dajdinaj@ubt.edu.al