Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Doktoraturë FMV

Doktoraturë FBM
Doktoraturë FEA
Doktoraturë FSHP
Doktoraturë FMV

Info dhe përshkrim i shkurtër i Shkollës së Doktoratës

Comming Soon

Programi ofrohet nga grupimi i njësive:

Comming Soon

Informohu

Kontakti

Koordinatori i doktoraturës
Email: koordinator@ubt.edu.al
Tel: 355 696825111
Adresa: Zyra Doktoratures, Godina 12, Kati 3, Salla A214