Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Ditë e Hapur Virtuale nga Universiteti i Tuscia-s, Viterbo, Itali

Universiteti i Tuscia, i cili ndodhet në zemër të Italisë, organizon një Ditë të Hapur virtuale kushtuar profesorëve, studentëve, studiuesve dhe akademikëve nga vendet e Ballkanit në 29 Prill 2021 në 16:00 – 17:00. Kjo do të jetë një mundësi e shkëlqyer për të takuar dhe prezantuar me projektet, programet, kampuset, laboratorët, ambientet dhe mundësitë e ardhshme. Afërsia fizike midis UNITUS dhe universiteteve të tyre partnere, profesorëve dhe studentëve në vendet e Ballkanit do të jetë një nxitje masive për bashkëpunimin  pasi unversiteti i Tuscia-s ndodhet në Viterbo, një nga qendrat mesjetare, historike dhe kulturore në Itali.

Janë të ftuar si studiues të rinj dhe studentë të marrin pjesë në takimin, pasi ky do të jetë një rast për t’ju dhënë  një përmbledhje të katalogut tonë të kurseve, veçanërisht, aktiviteteve të reja.

Eventi do të jetë në anglisht.

Vizitoni faqen tonë duke klikuar dhe plotësuar formularin për t’u regjistruar dhe për të marrë linkun.

http://www.unitus.it/it/unitus/international2/articolo/get-to-Know-unitus/

Kliko këtu për të shkarkuar agjendën.