Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Dita e hapur në UBT

Me kënaqësi ftojmë stafin  e Universitetit Bujqësor të Tiranës, të marrin pjesë në “DITA E HAPUR NË UBT”, që organizohet nga Universiteti ynë më        

30 Qershor 2021, në mjediset e Kampusit të UBT.

Ky event përfaqëson një mundësi të shkëlqyer lidhjeje midis studenteve, universitetit, institucioneve publike, bizneseve si dhe organizatave të profileve të ndryshme në të gjithë vendin.

Ne besojmë plotësisht se ky event krijon mundësi fantastike dhe lehtëson kontaktet direkte të punëdhënësit me punëmarrësit potencialë.

Për çdo informacion të mëtejshëm, jeni të lutur të na kontaktoni në: karriera@instant.al/ubttest

Kliko këtu për agjendën.

Qëndra e Karrierës dhe Alumni