Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Organigrama e Drejtorisë së Shërbimeve Mësimore dhe Karrierës

Organigrama e Drejtorisë së Shërbimeve Mësimore dhe Karrierës

Kontakt

Dr. Shpresim Domi
E-mail: shdomi@ubt.edu.al