Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Rregullore mbi organizimin dhe funksionimin e Drejtorisë së vlerësimit të brendshëm dhe sigurimit të cilësisë (DVBSC)

Rregullore mbi organizimin dhe funksionimin e Drejtorisë së vlerësimit të brendshëm dhe sigurimit të cilësisë (DVBSC)

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Kontakt

Drejtori: Prof. Dr. Ardian Maci
E-mail: amaci@ubt.edu.al