Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Creative Business Cup Albania

Universiteti Bujqësor i Tiranës njofton të gjithë studentët të cilët kanë një ide biznesi që të marrin pjesë në konkursin Creative Business Cup.

Fituesi i kompeticionit do të ketë mundësinë të marrë pjesë në konkursin ndërkombëtar Creative Business Cup Denmark, si dhe do të ketë mundësi të ndjek akademinë e biznesit të organizuar në muajin Qershor si fazë përgatitore për kompeticionin.

Tre idetë më të mira të biznesit do të bëhen pjesë e një programi  ku do të mentorohen nga ekspert të fushave të ndryshme të biznesit për të siguruar qëndrueshmeri në treg.

Linku për aplikim: https://business-terminal.triplecity.al/creative-business-cup-albania-2021/

Kliko këtu për agjendën në anglisht

Deadline për aplikimin: 26 Maj 2021