Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Njoftime

Në zbatim të programit të bashkëpunimit me Hungarinë në fushën e arsimit dhe shkencës, Qeveria e Hungarisë, përmes Fondacionit Publik Tempus ju bën thirrje të aplikoni në programin e bursave shtetërore për vitin akademik 2022-2023. Programet e studimit të ofruara nga

VENDIM Komisionit Institucional i Zgjedhjeve, pranë Universitetit Bujqësor të Tiranës, i cili bazuar në Rregulloren ”Për organizimin e zgjedhjeve për autoritetet dhe organet drejtuese në UBT”, neni 6, pika 2, neni 27, pika5, neni 33, pika 4, VENDOSI; Miratimin e shtyrjes së

Evropa është këtu Delegacioni i Komisionit Evropian në Shqipëri organizoi panairin “EU4Education”, në datën 03.11.2021 në Shtëpinë e Evropës. Universiteti Bujqësor i Tiranës morri pjesë në stendën e tij, ku prezantoi të gjitha mundësitë e mobiliteteve dhe praktikave që janë

“Zhvillimi i edukimit për median dhe informacionin në universitetet shqiptare”, është projekti i radhës që Universiteti Bujqësor i Tiranës do të zbatojë duke shtuar fushat e bashkëpunimit të tij dhe konkretisht me Institutin Shqiptar të Medias dhe me mbështetjen e