Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Njoftime per studentet

Njoftohen të gjithe studentët, që plotësojnë kushtet për përfitimin e bursave për vitin akademik 2021-2022 që studjojnë në programet e studimit:   Program të ciklit të parë të studimeve, Program të integruar të studimeve, Program të studimeve profesionale   Shikoni dokumentin e 

Në kuadër të projektit Erasmus International Credit Mobility midis Universitetit të Tuscias në Viterbo, Itali dhe Universitetit Bujqësor të Tiranës, shpallet thirrja për aplikime për shkëmbim studentësh, për vitin 2021-2022. Për t’u bërë pjesë e shkëmbimeve Erasmus+ me Universitetin e Tuscias, në Viterbo,