Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

newsletter-vol-1

Përmbyllet me sukses procesi i pranimeve në programet e studimeve që UBT ofron në ciklet Bachelor dhe Master (Shkencor dhe Profesional). Universiteti Bujqësor i Tiranës, vijon të jetë në preferencat e maturantëve për të vijuar thellimin e njohuriv