Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Bursa të Deutsche Bundesstiftung Umwelt (DBU)

Kualifikim pasuniversitar në fushën e mjedisit.

Dëshironi të shkoni në Gjermani dhe të punoni për një temë të aplikuar në lidhje me mjedisin?
Dëshironi të mësoni gjermanisht dhe të bëheni pjesë e një rrjeti ndërkombëtar?

Atëherë aplikoni për një bursë-DBU!

Dhe kontrolloni faqen e internetit:
www.dbu.de/stipendien_international
www.dbu.de/2926.html

Ne sigurojmë:
• bursë për 6-12 muaj
• 1.250 € në muaj
• kurs intensiv të gjuhës gjermane në Gjermani
• seminare dhe veprimtari

Kërkesat
• diplomë masteri
• mund të jeni aktualisht student doktorature
• të gjitha disiplinat e fushës janë të pranueshme

Në Shqipëri
Afatet e fundit të përvitshëm për aplikim janë 5 mars dhe 5 shtator.
Për pyetje dhe paqartësi mund të kontaktoni:

Aleksander Trajce
a.trajce@ppnea.org

Olivia Jorgji
olivia.jorgji@hotmail.com