Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Bursa për studime postdoktoraturë

King Abdullah University of Science and Technology në Arabinë Saudite ofron programin e bursave për studiuesit postdoktoraturë në KAUST nëpërmjet thirrjes Global Fellowship 2021.

Të gjithë studiuesit të cilët kanë një experiencë deri në 4 vite pas doktoraturës janë të lutur të aplikojnë në programin e bursave që Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë King Abdullah ofron.

Për të marrë më shumë informacion ju lutem kontaktoni Mrs. Tatiana Hadjigeorgiou, tatiana.hadjigeorgiou@kaust.edu.sa si edhe klikoni në link https://kgfp.kaust.edu.sa/