Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Bledar Goxha

Edukimi

Master Shkencor në Mjekësi Veterinare, Fakulteti i Mjekësisë Veterinare, Universiteti Bujqësor i Tiranes, 2014

 

Lëndët:

“Kirurgji Veterinare”,

 

Interesat kërkimore

  • Ndërhyjet Kirurgjikale ortopedike në  kafshët e shoqërimit.
  • Trajtimi medikamentoz dhe kirurgjkal në tumoret venerian.

TITULLI

Asistent lektor

 

DEPARTAMENTI

Moduleve Klinike

 

NDERTESA

ALBIDEA, Kati II

Zyra, 201

TELEFONI

068 49 91 179

EMAIL

bgoxha@ubt.edu.al