Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

BASHKEPUNIME NE UBT

Universiteti Bujqësor i Tiranës ka rreth 36 marrëveshje aktive me IAL nga vende të ndryshme në Evropë dhe Azi.

Objekti i këtyre marrëveshjeve përfshin:

  • Shkëmbimin e personelit akademik (pedagog, kërkues) për procesin mësimor dhe veprimtarive kërkimore.
  • Shkëmbimin e studenteve.
  • Shkëmbimin e stafit administrativ.
  • Nxitjen dhe realizimin e projekteve kërkimore të përbashkëta, konferencave, trajnimeve, seminareve, etj.
  • Shkëmbimin e materialeve akademike/literaturës shkencore etj.
Nr.Marrëveshje bashkëpunimi me:Vendi
1Universitetin “Tor Vergata” të RomësItali
2Universitetin e TetovesMaqedoni
3Universitetin Politeknik delle Marche, AnkonaItali
4Universitetin e MariboritSlloveni
5Universitetin e Hohenheim-itGjermani
6Universitetin Bioteknik të LjubjanesSlloveni
7Universitetin e PatrasGreqi
8Universitetin Bujqesor të PekinitKinë
9Universitetin Politeknik të TiranesShqipëri
10Universitetin PresovSllovaki
11Universitetin e Evropes JuglindoreMaqedoni
12Universitetin Publik të MitrovicesKosovë
13Universitetin ”Ushkin Hoti” PrizrenKosovë
14Universitetin Ionian të KorfuzitGreqi
15Universitetin e GiessenGjermani
16Universitetin e TeramosItali
17Universitetin “Marin Barleti”Shqipëri
18Universitetin e SelanikutGreqi
19Universitetin Mendel, BërnoÇeki
20Albanian UniversityShqipëri
21Universitetin e KamerinosItali
22Universitetin e GiessenheimGjermani
23Universitetin e Shkencave të Aplikuara, FerizajKosovë
24Universitetin e Financës dhe Ekonomisë në Tianxhin (TUFE)Kinë
25Universitetin “Aldo Moro”, BariItali
26Universitetin e FirencesItali
27Universitetin Çek të Shkencave të JetësÇeki
28Universitetin EpokaShqipëri
29Universitetin “Zonja e Keshillit të Mirë”Shqipëri
30Universitetin e Sarajevës LindoreBosnje – Hercegovinë
31Universitetin e AnkarasëTurqi
32Universitetin Europian të TiranësShqipëri
33Akademinë Profesionale të BiznesitShqipëri
34ShLUJ “Universiteti Wisdom”Shqipëri
35Universitetin e Siirt-itTurqi
36Universitetin e FoxhiasItali