Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Author: ubtuser

Emri i projektit   Vegetable Grafting to Improve Yield and Fruit Quality under Biotic and Abiotic Stress Conditions   Acronym i projektit   VegetableGrafting   Satusi i projektit   01/10/2012 - 30/09/2016   Nr i kontrates   FA1204   Financimi/programi   COST   Koordinatori i projektit   Giuseppe COLLA   Institucioni   University of Tuscia, Dept. DAFNE   Vendi i zbatimit   Italy   Koordinatori shqiptar   Astrit Balliu (MC Observer)   Fakulteti   Fakulteti i Bujqesise dhe

UBT nis bashkëpunimin me Universitet më të njohura në Evropë, mbështetur nga Qeveria Gjermane   Me mbështetjen e Qeverisë Gjermane përmes GIZ, Universiteti Bujqësor i Tiranës do të ofrojë për herë te pare një program të përbashkët me universitetet e mirënjohura në