Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Author: IT UBT

Duke nisur nga nesër, datë 28 tetor 2022 starton Kampionati i Tiranës për sportet e volejboll, futsall dhe basketboll. Kampionati organizohet nga Federata Shqiptare e Sportit Universitar dhe universitetet pjesëmarrëse janë: 1-Universiteti Aldent, 2-Universiteti i Arteve, 3-Universiteti Epoka, 4-Universiteti Luarasi, 5-Universiteti Marin Barleti, 6-Universiteti Polis, 7-Universiteti i Sporteve