Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Ariola Morina

 

 

Edukimi

PhD, Fakulteti i Bioteknologjise dhe Ushqimit, Universiteti Bujqesor i Tiranes,Tirane 2014

Master Shkencor në Kimia dhe Teknologjia Ushqimore, Mikrobiologjia Teknike dhe Inxhinieria Kimike, Fakulteti i Shkencave te Natyres, Universiteti i Tiranes, Tirane, 2008

Bachelor në Kimi Ushqimore, Fakulteti i Shkencave te Natyres, Universiteti i Tiranes, Tirane, 1998

Lendet:

Vleresimi Sensorial i Produkteve Ushqimore

Kontrolli i Cilesise ne Industrine Ushqimore

Interesat kërkimore

Studimi i potencialeve antioksiduese tek vera, vaji i ullirit, shega, etj; preferencat e konsumatorit dhe vleresimet sensoriale tek ushqimet

Titulli :

Lektor

 

Departamenti:

Teknologjia Agroushqimore

 

Ndertesa:

Godina F FBU, Godia Kantina

Zyra:

Zyra, Kati 2

Tel:

0684000395

Email:

alika@ubt.edu.al; amorina@ubt.edu.al