Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Anila Hoda

Edukimi

Profesor, Universiteti Bujqesor i Tiranës, 2010

Profesor i Asociuar, Universiteti Bujqesor i Tiranës, Tiranë, 2004

Diplomë e Integruar “Biologji”, Universiteti i Tiranës, 1990

 

Lendet:

Gjenetikë, Hyrje në Bioteknologji, Gjenetika Sasiore dhe e Popullatave, Inxhinieri Gjenetike, Bioteknologji në Akuakulturë

Interesat kërkimore

Diversiteti gjenetik i kafshëve të fermës dhe peshqve, Bioinformatika.

 

TITULLI

Profesor

DEPARTAMENTI

Shkenca Zooteknike

 

NDERTESA

Godina e Zooteknisë

Zyra Nr. 206

 

TELEFONI

0684048193

EMAIL ahoda@ubt.edu.al