Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Afganët / Studime në Universitetin Bujqësor të Tiranës

Shqipëria ka treguar se është një vend mikpritës ndaj atyre që ikin nga luftërat.

Në vend jetojnë disa mijëra refugjatë të luftës të cilët erdhën këtu pasi talebanët morën pushtetin në Afganistan.

Disa prej tyre tashmë janë bërë studentë të një klase në Universitetin Bujqësor të Tiranës.

Mezi presin të rikthehen në vendlindje, por thonë se Shqipëria do tu mungojë. Veçanërisht picat dhe kapuçinot.

Burimi: Top Channel