Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Shtator 2022

Universiteti Bujqësor i Tiranës, në kuadër të programit Erasmus+, njofton studentët e ciklit të tretë të studimeve, PhD të Fakultetit të Ekonomisë dhe Agrobiznesit të aplikojnë për bursa studentore për të zhvilluar një periudhë mobiliteti në Universitetin e Zaragozës, Spanjë. Dokumentët për