Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Gusht 2022

Bashkangjitur do të gjeni listat paraprake të aplikantëve fitues të Raundit të Parë për programet e UBT-së: Ju urojmë suksese! Fakultetin e Bujqësisë dhe Mjedisit: Kliko këtu: Agrobiologji Kliko këtu: Bioteknologji Zooveterianare Kliko këtu: Inxhinieri Agrare profili: Agronomi Kliko këtu: Inxhinieri Agrare profili: Biologji Marine dhe Akuakulture Kliko këtu: Inxhinieri Agrare profili: