Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Maj 2021

Universiteti Bujqësor i Tiranës njofton të gjithë studentët të cilët kanë një ide biznesi që të marrin pjesë në konkursin Creative Business Cup. Fituesi i kompeticionit do të ketë mundësinë të marrë pjesë në konkursin ndërkombëtar Creative Busines

Universiteti i Jaén (Spanjë) është i gatshëm të presë aplikantë post doktoraturë MSCA-PF 2021 sipas pozicioneve të mëposhtme të mundshme në UJA: https://www.ujaen.es/servicios/ofipi/events/uja-marie-sklodowska-curie-postdoctoral-fellowships-pf-hosting-offers-2021 Aplikantët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në, letrën e motivimit dhe Përmbledhjen e Propozimit të projektit (250 fjalë) tek