Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Prill 2021

U mbajt në datat 4-5 mars Parlamenti i Dytë Rural Shqiptar 2021 me pjesëmarrjen e rreth 600 personave nga e gjithë Shqipëria. Pjesëmarrësit u mblodhën virtualisht dhe fizikisht në punimet e këtij parlamenti organizuar nga Rrjeti Shqiptar për Zhvillim