Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Prill 2019

Programi COST i Bashkimit Evropjan është një kornizë ndërqeveritare për Bashkëpunimin Evropian në shkencë dhe teknologji, duke lejuar koordinimin e kërkimeve kombëtare të financuar në një nivel evropian. Ky program k

Horizon 2020 është programi më i madh i risive kërkimore të Bashkimit Europian me qëllimi për të nxitur rritjen ekonomike dhe për të krijuar vende pune. Horizon 2020 ka mbështetjen politike të drejtuesve të Europës dhe të anëtarëve t