Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Dhjetor 2018

"Jemi vlerësuar për cilësinë e mësimdhënies, kërkimin shkencor dhe ofrimin e njohurive ndaj të tretëve, fermerëve u japim informacion mbi përbërjen e tokës, ujit, përshtatshmërinë e asaj që duan të kultivojnë", u shpreh Prof. Dr. Bari Musabelliu.