avcilar escort atasehir escort atakoy escort halkali escort

Languages

World University Service – Gjermani

BURSA PËR ZHVILLIMIN E PRAKTIKAVE, ZHVILLIMIN E KARRIERËS DHE IMPLEMENTIMIN E IDEVE SIPËRMARRËSE

 

World University Service – Gjermani, ka shprehur gadishmërinë për të mbështetur me bursa 6-mujore studentët e universiteteve shtetërore Shqiptare me arritjet më të mira akademike, përmes një projekti të çelur rishtas në Tiranë.

 

Qëllimi i kësaj mbështetje është forcimi i elitës së arsimuar në Shqipëri dhe nxitja e trajnimi i specialistëve të ardhshëm. WUS do të ofrojë bursa 6-mujore (250 € në muaj) për studentë në vitin e fundit ose që janë në fazën e hyrjes së tyre në tregun e punës, apo që dëshirojnë të fillojnë një biznes.

 

Mbështetja e projektit do të jetë për:

1. Bursa për zhvillimin e praktikes

2. Grant për zhvillim karriere

3. Grant për implementimin e ideve sipërmarrëse

 

Numri i përgjithshëm i studentëve që do të përfitojnë këtë bursë do të jetë 50 gjithësej, nga të cilët 25 do të jenë femra dhe 25 meshkuj.

Kliko ne kete Link per me shume informacion:

 

Afati i aplikimit për burse është deri më 01/07/2017.

 

Për më shumë informacion, lutemi paraqituni pranë Qendrës së Zhvillimit të Karrierës së Studentëve ose

kontaktoni në E-mail:  albania@wusgermany.de

Institucione partnere