avcilar escort atasehir escort atakoy escort halkali escort

Languages

TOEIC L&R ne UBT prane FEA (Godina B)

Universiteti Bujqesor i Tiranes, njofton te gjithe studentet qe zhvillohet testi nderkombetar i gjuhes Angleze ne daten 02 Tetor 2017, Ora 14:00,

TOEIC L&R

ETS dhe UBT kane nje marreveshje bashkepunimi, sipas se ciles Fakulteti Ekonimise dhe Agrobiznesit eshte Authorized Test Center (Godina B)

Lista e testeve te gjuheve te akredituara nga: CEFRL dhe MAS

Testi eshte i miratuar nga MAS, per te gjithe ata qe perfundojne ciklin Master dhe Doktorature

Gjithashtu edhe per ata qe hyjne ne programet Master per vitin Akademik 2017 – 2018

 

Aplikimi behet Online ne: http://registration.sta-edu.com/

 

Testi eshte ne formatin Paper Based (vetem me alternativa) dhe zgjat vetem 2 ore.

Rezulatet vijne brenda 7 dite pune

Testi zhvillohet 1 here ne cdo muaj tek Fakulteti Ekonimise dhe Agrobiznesit

 

Per me teper kontaktoni prane ZSS ne UBT

ose

E-mail: info@sta-edu.com                                                  Web: www.sta-edu.com

 

 

 

Institucione partnere

Join our mailing list

Signup for Our Free Newsletter

Njonftime te Fakulteteve

Njonftime te Fakulteteve

Na kontaktoni