avcilar escort atasehir escort atakoy escort halkali escort

Languages

Lista e kandidatëve fitues nga Republika e Kosovës, kandidatët me origjinë shqiptare nga Maqedonia, Mali i Zi, Presheva, Medvegja dhe Bujanovci, dhe kandidatëve fitues me statusin e personit me aftësi të kufizuar.

Lista e kandidatëve fitues nga Republika e Kosovës, kandidatët me origjinë shqiptare nga Maqedonia, Mali i Zi, Presheva, Medvegja dhe Bujanovci, dhe kandidatëve fitues  me statusin e personit me aftësi të kufizuar,  në programet e ciklit të parë të studimeve, si dhe në programet e integruara të studimeve të ciklit të dytë, me kohë të plotë  (2017-2018).

 

Nr.

ID

Programi i Studimit

Kategoria

1

171519800005

Financë - Kontabilitet

PAK

2

171519800005

Mjekësi Veterinare

PAK

3

173440900048

Mjekësi Veterinare

PAK

4

Nr. amze 237

Mbrojtje Bimësh

PAK

5

1211998211004

Mjekësi Veterinare

Troje (Mal i Zi)

 

 

Shënim:  Kandidatët fitues do të regjistrohen pranë Zyrës së Studimeve dhe Studentëve  në periudhën 12-19 shtator 2017   

Institucione partnere

Join our mailing list

Signup for Our Free Newsletter

Njonftime te Fakulteteve

Njonftime te Fakulteteve

Na kontaktoni