avcilar escort atasehir escort atakoy escort halkali escort

Languages

Vizitë në Universitetin e Siirt-it në Turqi

Vizitë e Rektorit të Universitetit Bujqësor të Tiranës në Universitetin e Siirt-it në  Turqi

Në kuadër të zgjerimit të bashkëpunimit ndërinstitucional, më datë 9 Maj 2017, Universiteti Bujqësor i Tiranës (UBT) dhe Universiteti i Siirt-it në Turqi, nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet tyre. Kjo marrëveshja u firmos gjatë vizitës që përfaqësues të UBT-së, me në krye Rektorin Prof. Dr. Bari Musabelliu, zhvilluan në Universitetin e Siirt në Turqi.

Në këtë vizitë, delegacioni i UBT-së uprit nga Rektori i Universitetit të Siirt-it Prof. Dr. Murat Erman sidhe nga drejtues të tjerë të lartë të tij.

Marrëveshja e nënshkruar konsiston në shkëmbimin e studentëve dhe stafit akademik, organizimin e përbashkët tëaktiviteteve akademike, projekte kërkimoretë përbashkëta etj.

Në fund të këtij takimi, Rektori i Universitetit të Siirt-it Prof. Dr. Murat Erman nëshenjëmirënjohjeje i dhuroi Prof. Dr. Bari Musabelliu stemën e universitetit.

Institucione partnere