avcilar escort atasehir escort atakoy escort halkali escort

Languages

Aktivitet e fundit

Vizite e ambasadorit te Japonise ne UBT

Vizitë e Ambasadorit të Japonisë në Shqipëri Z. Makoto Ito në Universitetin Bujqësor të Tiranës

 

Vizitë në Universitetin e Siirt-it në Turqi

Vizitë e Rektorit të Universitetit Bujqësor të Tiranës në Universitetin e Siirt-it në  Turqi

Takimi me Asamblenë Akademike të Universitetit

Takimi i Rektoratit të Universitetit Bujqësor të Tiranës

me Asamblenë Akademike të Universitetit

 

Konferenca e Gjashtë e Studentëve të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Studentët e Universitetit Bujqësor të Tiranës në bashkëpunim me Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj, organizojnë në datë 14.06.2017, ora 8.30 pranë sallës “Behar Male”, Konferencën e Gjashtë Studentore.

Panairi i IV i Karrierës në Universitetin Bujqësor të Tiranës

Më datë 4 Maj 2017, në ambjentet e Kampusit të Universitetit Bujqësor të Tiranës (UBT), u organizua për të katërtin vit rradhazi Panairi i Karrierës. Ky event rikonfirmohet si tepër i  rëndësishëm pasi shërben si një urë lidhëse midis sipërmarrjeve, institucioneve publike dhe organizatave pjesëmarrëse, me qëllim mundësimin e punësimit dhe trajnimit profesional dhe praktik të studentëve. 

Konferenca e Dytë Ndërkombëtare “Biotechnology in Agriculture”

Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit në Universitetin Bujqësor të Tiranës (UBT) në bashkëpunim me Universitetin Friedrich Schiller të Jenës organizuan Konferencën e Dytë Ndërkombëtare “Biotechnology in Agriculture”. Konferenca zhvilloi punimet në datat 18 dhe 19 Prill 2017, ku qëllimi kryesor i saj ishte diskutimi mbi metodat më të fundit të përdorura në fushën e bimëve, kafshëve, bioteknologjisë së ushqimit dhe mjedisit.

Pages

Institucione partnere